вторник, 17 август 2010 г.

1. Нека се замислим!!!

Всички живеем в този свят и живота ни е кратка въздишка, на фона на предстоящата вечност. За каква вечност става въпрос ли? За вечност, която стои над всичко тук на тази Земя - над големите риби, които управляват този свят и над дребнавостите на дребните риби...

Мили хора, става въпрос за живота ни...

Пиша този блог с една единствена цел - да помогна на някой да бъде просветен за предстоящите събития в този свят.

Библията, тази толкова често отричана, отхвърляна като човешко дело и непозната, но и толкова много желана, търсена и четена книга, разкрива пред човечеството истина, която описва нашата съдба, засягаща настоящия и бъдещия ни живот. Тя проповядва вяра, надежда, любов и мъдрост - духовни ценности, на които се гради щастието на цялото човечество, и които можем да придобием единствено и само с помощта на всемогъщия Бог. Най-големия копнеж на Неговото огромно любящо сърце е да изгради в нас тези ценности! Нашата роля е да се научим да Го слушаме, за да може Той да извърши този свръхестествен процес в нас и да ни подготви живот в Рая!

В същата тази Библия, наред с всички поуки за морален живот има и ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ към вярващите и към невярващите в този свят. Господ е милостив да ни предупреди какво възнамерява да направи преди да се завърне втори път.

На Земята предстоят велики събития, затова тук на това място, скъпи читателю, ще можеш да прочетеш какво пише в Библията и ще можеш да вземеш своето лично решение. Ще прочетеш ИСТИНАТА за бъдещето.

Съдбата на всеки един от нас е в собствените му ръце и от нашето решение зависи ВЕЧНАТА ни участ...

Може би си казваш: „Това не се отнася за мен! Не вярвам на тези неща!” 
Но задай си въпроса, къде ще бъдеш ти, когато всичко това се случи? Каква ще бъде твоята съдба?
Замисли се сега, защото тогава съжалението, въздишките и горчивия ти плач няма да ти помогнат да промениш нещата! Тогава ще бъде твърде късно!
О, нека не бъдем немарливи и безотговорни към душите си, а да обърнем внимание на това, което Бог има да ни каже!!!

"Защото аз зная мислите, които мисля за вас, казва Господ, 
мисля за мир, а не за зло, за да ви дам бъдеще и надежда." (Еремия 29:11)


Няма коментари:

Публикуване на коментар