четвъртък, 19 август 2010 г.

8. Истинската Божия църква

Верните на Бог хора
В периода, на последните събития, верните на Бог ще трябва да бъдат готови. Църквата в сегашното си състояние ще бъде разтърсена и пресята от всички повърхностни вярващи, които не са заобичали Бог и не са изучили Библията; и които се поддадават на страх и човешки традиции. Всичко фалшиво ще излезе, всеки лицемер ще отпадне и това ще стане в ужасно време с много притеснения. Точно в това притеснително време Бог ще действа силно. Верните ще получат свръхестествена сила от Бог и тогава ще навлязат в следващия много труден за тях период...

Бог никога не допуска своя народ да навлезе в криза, ако преди това не го е подготвил! Истински вярващите първи ще получат сила от Бог, а след това ще започне запечатването за вечен живот и на останалите хора, които са повярвали. Верните с риск за живота си, ще разнасят истината, но ще бъдат жестоко преследвани, мъчени, поругавани, унижавани заради вярата си, а някои и убивани.
Демоните и озлобените ще се обединят срещу истински посветените хора, за да спрат това религиозно Божествено движение... Световна религиозна сила, подкрепена с политическото влияние от световна политическа сила ще се обединят, за да сложат край на изнасянето на истината и да стъпчат в праха принципите дадени от Създателя, като ги заменят с човешки традиции и измислици. С това те ще претендират, че ще докарат ред и мир между народите..., което ще е абсолютната лъжа. Със силата на собствения си авторитет тези две световни сили ще се постараят да наложат човешки принципи и закони (спазване на неделята - деня на слънцето като "свят" ден), с което да наложат „мир и благополучие” на всички и уталожване на кризата, но края им ще дойде изненадващо, защото Бог не търпи да променят закона Му! Борбата ще е на живот и смърт и ще е битка за умовете на хората! Едни хора, ще бъдат убедени, че трябва да се подчинят на тези човешки традиции, а други ще бъдат принудени с насилие по най-бруталния начин да го направят!
Точно тогава Господ драстично ще се намеси, за да осъди тези, които са притеснили народа Му до крайност душевно и физически! "Страшно е да падне човек в ръцете на живия Бог!" (Евреи 10:31); "Който закача вас, докосва зеницата на окото Ми!" (Захария 2:8)
Бог ще се погрижи за Своите деца и няма да ги изостави в беда!


Ето белезите на истниската църква, на верните на Бога хора, които с Божия помощ ще надделеят над трудностите в това идващо време:
- „По това ще познаят всички, че сте Мои ученици, ако имате любов помежду си!” (Йоан 13:35)
- „Пазят Божиите заповеди и поддържат свидетелството за Исус.” (Откровение 12:17)

- "Те го победиха чрез кръвта на Агнето и чрез словото на своето свидетелство..."  (Откровение 12:11)

Ето какво е записано за тези, които ще останат верни на Бог дори в най-трудните съдбоносни моменти в историята на човечеството!

"И в последните дни, казва Бог,
Ще излея от Духа Си на всяка твар;
И синовете ви и дъщерите ви ще пророкуват,
Юношите ви ще виждат видения,
И старците ви ще сънуват сънища;
Още и на слугите Си и на слугините Си ще изливам от Духа Си.
В ония дни ще пророкуват.
И ще покажа чудеса на небето горе,
И знамения на земята долу, -
Кръв и огън, и пара от дим;
Слънцето ще се превърне в тъмнина,
И луната в кръв,
Преди да дойде великият
И бележит ден Господен.
И всеки, който призове името Господно, ще се спаси".

Иоил 2:28-32  - (Деяния на апостолите 2:17-21)

Дойдете, люде Мои, влезте в скришните си стаи,
И затворете вратите след себе си;
Скрийте се за един малък миг,
 Догдето премине гневът Ми.

Защото, ето, Господ излиза от мястото Си,
За да накаже жителите на земята за беззаконието им;
И земята ще открие кървите си,
И не ще покрие вече убитите си.
(Исая 26:20,21)

1 коментар:

  1. Малко хора се осмеляват да говорят или пишат за тези събития. Благодаря най-сърдечно за публикацията!

    ОтговорИзтриване